Keputihan campur darah/coklat

Saya dah bukaan 2cm, 38minggu. Saya nak tanya, selepas bersama dengan suami. Bila nak basuh tu, tiba2 keluar keputihan tebal dan ada macam colour darah skit dan coklat sikit dekat keputihan. Apa tandanya ya?

1 Balas

ade contraction tak sis? keputihan tebal tu jernih ke warna putih? kalau jernih cm rasa lendir² tu antara tanda nak bersalin.

1y ago

cpt pegi hospital. sy plak bedebar2 rasa 🤭 moga dipermudahkan ya mummy ❤️