Hello mommy semuaa saya nak minta keyakinan😅

Saya dah buat detail scan and sonographer kata jantina girl . Ada tak kemungkinan kluar boy ? Saya takut kalau terbeli baju girl bnyk pstu kluar boy 😅😅 selalu kalau buad detail scan ni jantina tepat ke ? Ke ada pengalaman kluar lain ??

3 Balas

Pengalaman sy 4 anak sy scan semua betol..😊 nak selamat pilih baju y girl or boy boleh pakai..lgpn newborn xpyh beli byk sgt..baby cpt bsr.. pendapat shj..up to you sis..😂

3y ago

sis scan brapa mnggu?? harapnya girl la sb ank sulung boy 😁

naK selamat beli baju unisex.

3y ago

tapi nk pastikan sb nk beli baju gurl2 excited kmain ni klu girl . sb ank sulung boy🤧🤧

up