Assalamualaikum..selamat tengah hari..

Saya dah berkahwin 7tahun masih belum ada zuriat..sekarang saya lewat period 10hari,kerap sakit kepala,kerap pedih perut,cepat letih..tapi hari ni saya rasa macam nak period...masa 2hari lewat period saya dah check upt tapi negetif..mengharap ada sinar utk tahun ni tapi takut hampa..

2 Balas

Sy fham sgt prsaan sis sbb sy pn ttians yg lama jg 6thn ttc .. Skrg sy pn lewat period 10 hari tapi cek upt negatif pula ... Hati sedih sgt... Org yg xde tmpt kita dorg xkan fham .. Xpela sis kita sama2 brdoa smoga ada sinar utk kita yg ssuah nak mngandung ni .. Smoga kita sama2 kuat tempuhi ujian Allah pd kita ... Ini bahagian kita .. Lain org lain ujianNya .

Ini yg saya tgh hadap sis...harap harap ada la sinar jawapan untuk saya...saya pernah gugur 2 kali dalam setahun...