tak tahu nak bagitahu kat klinik kerajaan nanti bila last period.

saya dah berkahwin 2tahun6bulan. saya jenis period tak teratur. kadang 2-3 kali je period dalam setahun.pernah juga hampir setahun tak period. baru2 ni saya buat upt test dan Alhamdulillah positive. Saya pergi klinik swasta scan nak tahu dah berapa weeks. Tapi doktor kata belum nampak kantung dan mengatakan mungkin baru berusia 4 weeks. Saya last period 29.9.2019

tak tahu nak bagitahu kat klinik kerajaan nanti bila last period.
26 Balas

Doktor blh Tau dr scan sis ..Saya aritu lupa bila last period Saya .. dh beberapa kali scan mmg sama dgn due yg doktor 1st bg

Xpe sis.. Bgtau je mcmtu.. Period sis xregular.. Nnti doc akan scan.. Melalui situ diorg blh tau usia kndungan n bg edd bru

Tu dh bgtaw last period bila. Bgtaw je la yg tu lol. Ckp je la period tak tetap. Pandai la nurse doctor tu handle nt 😅

5y ago

Gaya kalau period 2-3 kali setahun ni hari subur mcm after 2bulan period. Sy dulu tak teratur. Hari subur dlm hari ke 30 lebih. Lepas gugur, period jd teratur. So hari subur pun jd normal

sy pon cm sis period x teratur.scan awl dlu pon cm tu.lps few weeks scan balik alhamdulilh

5y ago

Biasanya bukak buku pink kat kk before 12w.. Sy bukak buku 11w haritu..

Bgthu tak ingat je sis..sy pn mcm sis..nti dktor scan..kt scan nti akan kuar due..

Klo sis jnis period teratur. Last period 29/9..da boleh kata da 4 bulan sama dgn saya sis

5y ago

4/5 minggu yang lalu pernah cek upt tapi still negative sis

Kalo period x teratur.. Kk akn kire besar janin n tetapkan tarikh due

Bgtau ja period x teratur.. nnt pandai la doc tu nak anggar week

Tahniah sis.. nnt Dr scan dpt Tau jgk tu usia kandungan baby..

Hi sis..sda cek darah? Beta Hcg...99% tepat dri UPT test