tak tahu nak bagitahu kat klinik kerajaan nanti bila last period.

saya dah berkahwin 2tahun6bulan. saya jenis period tak teratur. kadang 2-3 kali je period dalam setahun.pernah juga hampir setahun tak period. baru2 ni saya buat upt test dan Alhamdulillah positive. Saya pergi klinik swasta scan nak tahu dah berapa weeks. Tapi doktor kata belum nampak kantung dan mengatakan mungkin baru berusia 4 weeks. Saya last period 29.9.2019

tak tahu nak bagitahu kat klinik kerajaan nanti bila last period.
26 Balas

Sis Hari pertama last period,bukan last day punya date

5y ago

Ye hari pertama punya date first period

T g klinik ckp period xregular t ye fhm lah tu

Sme last priod dgn sy.. Sy dh 14w5d

Tahniah..

Tahniahh.

Tahniah