Baby kecil ?

Saya dah 9 minggu 3 hari . Semalam saya pergi scan tapi cuma nampak gumpalan bulat je . Supposely 9 minggu dah nampak macam kacang so doktor assume mungkin saya belum sampai 9 minggu lagi tapi saya yakin kalau ikut kiraan LMP saya dah 9 minggu . Balik scan asyik terfikir fikir ? bulan 4 haritu miscarriage sebab kantung kosong . Risau sangat kandungan ni pun ada masalah ? tak lalu makan saya , kerja pun takde mood je ?

2 Balas

Kadang pengiraan period kita x betul.sy miss 1 month bru lekat perggy jauh beza dgb due period sy..so sis fkir baik2 je..mybe msih awal kndugan sis

Sy pon x sma dgn sy pnya LMP.. Sy pon alami mcm sis jgk dlu, sbb sy prnah ggur kandungan kosong bln 4 jgk, risau jgk masa mula2 preggy kli kdua ni, tp alhamdulillah skrg da nk msuk 16 weeks.. In Shaa Allah xde pape tu, yg pting jgn stress2