Turun darah

Saya dah 7minggu 5 hari,dari semalam asek berjalan ,sambung hari ni pergi berjalan lagi..harini tiba2 perut rasa cramp mcm senggugut tu..lepas tu cek panties penuh sangat darah(mcm darah period)…saya gugur ke?🥺perut saya rasa mengeras,then rasa cramp yg teruk sangat2…#seriusnanya

3 Balas

Allahu... Pertanyaan ni terus ke emergency ye puan utk kepastian. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat. Awal pregnancy kena banyakkan rehat.

Segera jumpa doktor untuk scan baby

jumpa doktor