7 Weeks, Tapi masih cramping dan sakit belakang

Saya dah 7 minggu, tapi sakit macam nak period..cramp dan sakit belakang..adakah ini normal? Risau sebab ini first baby setelah 8 tahun tunggu..m

1 Balas

Awal prgnt saya alami prkara yg sama. Tp kalo rasa makin terok btter buat pemeriksaan di hospital or klinik. So far dah buat scan ke?

5y ago

Rasa takde pe tu. Ada benda baru dalam rahimkan. N makin lama mkin membesar. Rahim pon mkin kembang. Sbb tu ada rasa krem tu. Tp krem ni bkn berlaku awal2 ni je. Sye time 4 nk msok 5 bulan pon still ada rasa skit mcm senggut tu juga. Tp xselalu la. Riso juga tp bila refer doc. Doc kata rahim tgh berkembang ikot saiz bby sbb tu rasa skit sikit