baby tak turun ke laluan 38w

saya dah 38w,tapi baby tak tetap lagi di jalan... macam mana yea nak bagi dia turun k jalan? sedangkan saya lasak. nak bersalin normal. #no3

20 Balas

buat exercise..lamakan sujud..borak3 ngan baby suh turun..inshaAllah turun tu nanti ya

Banyakkan jalan and buat senaman buka laluan. Jalan itik, squat, cangkung etc etc

saya semua baby tak pernah turun lauan awal.. nak bersalin sangat baru turun 😂

pujuk baby , usap perut , saya pun buat mcm tu je , inshallah baby akan dgr

tips , bnyakkan berjalan n squad n bersama 🤣

try naik turun tangga..bykkan jalan..buat squad

sye 39 minggu bru baby masuk laluan..

Cuba tidur mengiring kiri

try turun naik tangga ..

Bykkan exercise