Xda tanda lagi.

Saya dah 38w6d, selalu sengugut dah skrg cuma darah lendir x keluar lg. 😭😭 due 10/4, x sabar nak jumpa baby

6 Balas

sy lyn contraction smbil dduk ats birth ball..🤭🤭 sblm² tu slalu ikut suami pgi psaraya.. Alhamdulillah cpat bukaan tu.. pergi hospital 3cm kt low risk, duk ats stretcher naik ambulance tolak k LR da 8cm.. lahir la dua ketul hero kami.. #MCDAtwin

Due saya 12/4. Tak sabar nk jumpa baby, tapi tulah tanda takde lagi, 🫠. Semoga yg nk dh bersalin bulan ni dipermudahkan urusan bersalin dear mommies2. Minum air kelapa banyak2 moga lancar keluar. 😊

saya 11/04 masih menunggu tanda ii baby nak kuar , dlm hati ni dah tak sabar sangat nk jumpe baby , moga kita semua diberikan rezeki bersalin normal tanpa koyak tanpa jahit ye 🫶🏻🤲🏻♥️

1y ago

samalh sis due 11/4..tpi admit 10/4 klu tkda tnda bersalin

Saya 38 w 4d dah ada keluar lendir darah pembukaan baru 2 dari hari jumaat haritu semoga baby cepat cepat keluar juga . 🥹🤲🏻

2y ago

Bestnya baca yg dah ada bukaan dan tanda. 🥰 semoga dipermudahkan urusan sis dan semua. Aamiin ya rabbal alamin

sama la awak ,saya pom 10/4 . sekarang tkada apa apa tanda lagi . risau sgt

semoga dipermudahkan segala urusan 💜