Hi mommy nak tanya ni !!!!

#38week1days masih takde ape2 tanda sakit ke or pape 😔 masa anak pertama keluar tanda darah + lendir .... Dah x sabar nak g hospital but takde tanda ape2 lagi cuma sakit dekat bahagian tulang kemaluan bila terlalu lama baring n duduk 🤣

4 Balas

hehe kalau dh sakit kat situ kiranya dh ada tanda la jgk..insyaAllah baby dh start masuk laluan..boleh teruskan jalan2 itik, mencangkung byk2 utk mudahkan bersalin..sy pun waktu anak first hanya keluar tanda darah/lendir waktu 39weeks, terus bersalin hari yg sama..

sy pn mcm ni ..38 minggu 6 hri .tp msih blom ada tnda ..skit2 kt kmluan je ..

Sme mcm sy xde tanda ppe ag nk bersalin.. relax ag..

smoga d permudhkn sis..