Lendir putih tanpa darah .

Salam mommies, nak tnyaa , klau keluar lendir putih tapi x de darah ituu tanda nak bersalin ke , saya dah 37 minggu 4 harii perut mngeras x selalu selang 20 20 minit. #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Saya, baru ni pergi cek juga sebab banyak sangat lendir putih, doktor buat gc smear di kawasan kemaluan, untuk check ada GBS atau x, Alhamdulillah tak da, bukaan baru 1cm. Masa jadi lendir putih tu masa kandungan 37 week, sekarang tgh tggu due date saja.. perut mengeras juga tapi tak selalu, dah pergi hospital buat ctg , Alhamdulillah okay, kena serah diri 4/8 ni sbb xleh lebih due date (GDM ON DIET) , doakan saya ya, first baby juga

lendir putih sy rasa salah 1 tanda, but still xde bukaan.. kalau pergi pun kena seluk chk cm nti suruh balik.. tggulh kalau ada lendir campur darah then g lah hospital.. atau sakit

Sama. Saya pun 37minggu 4hari. Symptoms sama mcm sis tapi takde turun tanda lg. perut mengeras dah tak lembut lembut dah and sakit tulang bahagian kemaluan tu

2y ago

Alhamdulillah saya selamat bersalin normal baby boy 27/7/22 haritu. Tepat 38minggu kandungan. Sis dah bersalin ke?

Tanda awal bersalin tu. Get ready beg hospital semua, fizikal dan mental. Tanda bersalin yg serius: 1. blood show 2. air ketuban keluar 3. kontraksi betul

Yes tanda nk bersalin. Boleh pg hosp tkut ad bukaan dah.