Tak sedap perut

Hi. Saya dah 38w 2d. Harini saya asyik rasa tak sedap perut. Mungkin sebab saya minum air raspberry tea leaf pagi tadi. Saya tgk tiktok ramai matsaleh minum untuk induce labour pain. Sakit perut ni macam mild contraction tapi agak lama. Kene pergi hospital tak eh?

4 Balas

Sy pgi minum air teh pun rasa sakit perut mlm tu. Rasanye false contraction tapi sy terus ke Pac Terdekat sbb da sakit. Last2 bukaan 2 cm je

11mo ago

Takut saya pun macamtu la lepastu kena balik semula. Kalau boleh nak beranak je terus pergi pac tu haha

kalau sis rasa tak tahan sangat boleh lah ke hosp . sbb dah boleh sangat kalau nak bersalin pun .

sis bru consume ke tea leaf tu? sy ada tpkir nk beli jgk tp takut2 nk minum. skrg 35w dah.

11mo ago

Haah saya baru consume pagi tadi. So far dua kali dah minum and mmg ada effect sakit perut. Tapi sis awal lagi 35w. Baby still tak full term. Nanti 37w boleh la nak consume.

Boleh tahu x sis guna brand mne ? Tyia

11mo ago

Brand ni sis. Beli dkt jaya grocer.