Rasberry tea / raspberry leaf tea

Rasberry tea / raspberry leaf tea yang bagus untuk minum untuk mudahkan bersalin ye? And start berapa minggu boleh minum?

1 Balas

awak boleh ikhtiar. nk kata mudah atau tu xpasti. mcm sy masa 1st konon nye buat urutan prenium guna VO. kata mudahkan bersalin. last2 tahan sakit 15j. dan hampir kena ceaser. bersalin normal dlm bilik operate. dgn jahitan 2nd degree tear.

6mo ago

baby keluar 3.15kg awak. sbb poor progress bukaan tu yg lama. 2nd baby keluar besar dr abg dia😅. 3.52kg