Mommy help!!!

saya dah 38minggu,tapi takda tanda2 cuma rasa sakit perut dgn perut mengeras. Patut ke pegi hospital? #ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

track tak kekerapan mengeras tu? kalau kerap dan awak buat apa pon serba xkena terus ke hospital

5mo ago

tak sampai 5 minit, cuma kalau nak tidur mesti kena tidur mengiring. Sebab sakit perut

berapa kerap sakit perut dan mengeras?

5mo ago

mungkin false contraction kalau setakat mengeras sakit tak kerap. lepas ni track kekerapan mengeras tu berapa lama gap dia. klu setakat 3-4 kali dlm sejam, itu normal. bila baring tu, cuba relax tarik nafas dan mengiring slow2.