38 mingguu

Saya dah 38 minggu tp blum da tnda² lagi....momy2 kt sini ada yg dh bersalin??cer kongsi trun tnda apa?

5 Balas

saya pun 38w skrg ngilu2 je bahagian bawah ni kalau lepas bersama suami, sakit drpd pinggang, celah kangkang, bawah perut semua sekali gus.. pastu hilang... jadi takut nak bersama suami sdgkan org kata tu paling mujarab nak bukaan cepat 🥹 tak tahulah bila nak bersalin ni, pergi kerja pun tak larat dah nak gerak... banyak duduk je

Saya baru 3harilepas bersalin 38w2d time tuu..bgun pagi sb ade rase air keluar..sekali bangun air turun mcm air terjun terus g spital.. pngalaman sblm ni turun air ketuban xbole tunggu lama ² takot xsmpat lr😂..tp kalini pon same xsmpat lr dkt pac jugak bersalin😅..apepon Alamdulillah semua selamat❤️

sy 39 weeks 2 hari. belum bersalin lgi. puas dah turun naik tangga sambil dukung ank. berjln2 20 kli sehari ulang alik, sapu mop lantai. kaki ja mkin sakit sebab terlalu bersenam😂

saye pun 37 weeks 2 Hari tapi Belum ade ape2 tanda..Hari sabtu kena serah diri kat ward..saye gdm on diet

sy 39w 6d harini tp belum ada tanda bersalin , semoga dipermudahkan urusan bersalin sis

2y ago

oyaka...moga kita sama² dpermudhkn urusan bersalin...aminnn