38mggu da

Da msuk 38 mggu langsung tak Ada tnda nak bersalin???

14 Balas

sama mcm sy.. menunggu hari je ni dah 39weeks..ad gdm.. dktor bg masa smpai 40weeks je law xbersalin kena induce 😢 doakan sy cpt bersalin ye sebelum 40weeks.. sy doakan ibu2 semua dipermudahkan urusan bersalin jugak nanti.. ❤️

Ada org tanda bersalin mmg xde...tup2 sakit nk bsalin je...setiap org perjalan mengandung n melahirkan xsama

Dun wore sis..I dah 40minggu pun xde rasa nak bersalin.. end up kena induce utk mulakan contraction pain

To me try kerap bersama husband pastu turun naik tangga minum minyak kelapa insyaAllah cpt bersalin

Sy kerap ketuk ketampi dngn buat senaman fllow kt utube heheh. tetap overdue 4 hari

Sye dulu pn xde tande smpai la mgu 40..hri due date trus sakit nk besalin je..

Sya pun sma sis, sya dh 39 week 2 day blom ada tnda nak bersalin

Sya dlu pn mcm tu. Even dh counting days pn still xda tanda2.

Baby nak surprise mummy dia la tu 🙈

Insyaallah akan sampai masa juga