gigi bongsu + 36 minggu

Saya dah 36minggu tambah dengan sakit gigi bongsu pulak. Aduhh.. ada cara hilangkan tak? Dah berkumur air garam pun tak jalan.

2 Balas

Alamak. Sakit gg bongsu xleh bwk bincang. Ni petua mak mertua sy, bakar bawang putih, pahtu letak kat tempat gg sakit tu, gigit utk seberapa lama yg sis tahan la. Sy x penah buat. Hsbd penah, dia cakap kurang sikit sakit tu😊

Sama dengan sy.. Sy tgh pregnant 39minggu 4hari + dgn sakit gigi bongsu.. Rasa nak nangis..