Sakit Gigi Bongsu

Mommies nak tanya , kalau ibu mengandung sakit gigi bongsu macam mana nak rawat ? kene cabut gigi ke ? atau ada cara lain ?

Sakit Gigi Bongsu
2 Balas

kita geng mommy , sy xtau sy preggy . sy pergi check kt swasta . dr bg ubat antibiotics je. dh hbis mkn bru tau sy preggy. sakit tak hilang2. nk mkn nasi ke apa pon xboleh. mak beli ubat sapu kt farmasi. tak hilang juga sakitnya. sy cuma boleh mkn bubur je. hopefully dik baby boleh membesar dengan sihat la dngn keadaan ibu dia yg xboleh nk bg nutrisi lebih ni 🥲 . mak cakap ni sejenis alahan juga . entah la 😭

5mo ago

saya pon sama... sakit sangat rasa nak demam. nak mkn pon xselera. tau2 lpstu pregnant... now saya elakkan gigit mknn kat gigi tu... kalau gigit mesti auto rasa bengkak balik

2nd trimester baru blh buat treatment