History slipdisc

saya dah 36 minggu, ada history slipdisc tp skrg saya tahan2 je sakit pingang saya ni. mcmana nanti kalau nak beranak ya sbb saya 1st baby..😬

2 Balas

Kalau slip disc tak ada senaman fisioterapi ke sis utk kurangkan sakit? Ada beritahu doktor ke sis ada history tu? Nanti doktor boleh bagi cdgn cara bersalin yg selamat for both mom n child. Mungkin doktor akan buat penilaian juga tahap sakit sis.

3y ago

Beritahu sekarang sis. Senang diorg nak rancang perjalanan bersalin sis nanti.

Benda mcm ni bincang dgn doktor sis, bkn dgn kami. Klu dr awal bgtau doktor ada history slip disc dan masih sakit pinggang tu mesti doktor suggest atau pesan apa apa kt sis

3y ago

Jgn la tggu before nk bersalin. Dr awal patut bgtau sis. Jgn lengah lengah, elok la doktor refer itu ini utk awk dgn baby jgk