Jeruk mangga

Saya dah 33w1d boleh ka saya makan jeruk mangga buatan sendiri..xdak cukaa atau bahan lain..gula dan garam ja?ada effect x kalau makan jeruk ni..?#ingintahu #firstbaby

Jeruk mangga
9 Balas

Kalau takde darah tinggi n kencing manis, ok je. Sbb gula n garam kn. Sedapnya, kecur air liur bayangkan ?

Makan dlm kuantiti sederhana je. klu letak gula dan garam sedikit, its ok ?

boleh je sis.. bhn2 pun biase je.. alamak terliur nii

mcm nk tumpang sekaki je join mkn skali hehe

2y ago

hahahaha kalau dekat boleh kasi sikit???

Nmpk sedap je sye suka sgt jeruk mangga ni

2y ago

Teringin nk mkn jeruk mangga ni... tp skrg tk blh nk tekan ape2 jenis jeruk klu mkn mesti muntah...padahal tu paling favourite ?

Sedap tu... ???

blh tp jgn byk ya

blh je..tp berpada

2y ago

klau kite bt sndri lain siket xde ltak bhn2 perasa n colouring y x elok..klu y tu sy x suggest mne mkn..takat skeping 2 tu blh la wt lepas hajat

sama lah kita