Kurang selera makan

Saya dah 32 minggu, selera makan semakin berkurang. Normal ke? Dulu 2 kali sehari makan, sekarang sekali sehari aje makan. Ada tak ibu2 yang macam saya?

9 Balas

ada, mcm saya jugak, kurg dh mkn nasi , lgi suka kunyah ii n minum air sejuk je

5mo ago

Dah cuba paksa makan sebab kesian kat baby lepas tu muntah balik. Alahan saya datang balik semula macam 1st trimester tu. Kadang2 tu telan aje makanan sebab tak mampu kunyah dah 🥲