Minyak angin

Saya dah 25week3day, sebelum ni setiap kali tidur mmg sapu minyak angin dekat belakang sebab sakit pinggang, kadang saya ragu2 juga ada orang cakap tak boleh, sebab takut risiko dekat kandungan walaupun tak sapu dekat perut , sekarang mmg tak pakai apa2 minyak angin sebab risau dengan kandungan #firstbaby #pleasehelp

9 Balas

Saya selalu sapu belakang leher and tapak kaki sis. Tak selalu jugak. Sometimes sajaaaa.