gerakkan bayi

saya dah 25 weeks normal ke sebelum ni aktif je gerak baru dapat rasa 23w lepastu tiba2 macam tak tendang aktif sgt satu harini . normal ke please jawab saya takde pun bleeding atau keputihan teruk cuma sakit belakang yg terlampau .

1 Balas

Kalau was² blh direct refer doc.swasta or kerajaan.jd boleh doc scan keadaan baby

4y ago

was2 tu ada sampai stress jugak sebab tak gerak langsung . appoiment saya 28/7 ni saya pergi je harini sebab nak tau baby macam mama 😔