Muntah darah

Saya dah 15weeks, takda morning sickness, tgh tidur malam tiba2 muntah darah, ada yang pernah macam ni?

5 Balas

Bahaya tu sis. Better segera ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin

uii muntah drah. baik jmpa doctor tak pernh lg dengr ibu mngndung muntah drah 😯

saya pernah. mse 11 weeks. masuk wad 3 hari.. sbb luka dalaman tu.

4y ago

bukan gastrik.. dlm perut ada luka sikit. n tak ckup air dlm badan. Dan tak ckup garam. huhu.. kne minum air garam hari2 ms dlm wad.

nti dah jmpa doctor update nk tahu jugak sebab ape

Refer doc trs.sbb doc lg arif bab begini