dont know nak buat ape

Saya da pregnant nak masuk 38 week inshaAllah... ada rasa sakit sangat kat bawah perut atas kemaluan tu da masuk 3 hari.. perut pon asik memulas2 tapi takda cirit birit nak gi hospital pon takda keluar tanda2 lagi... Help me tak tahu nak buat apa nie.. Sakit tak boley nak bawak bincang da ?

1 Balas

Ya tuhan...g la emergncy sis.. silap2 jlan da buka.. 😶.. sakit bwah perut tu salah 1 tnda nk berslin nurse gtau sy. Slain drpd trun lendir brsama drah, leaking ketuban, contraction kerap.. Pack ur things... fast action please.. go seek professional help..