Loya awal trimester

Saya da 7weeks.. Rasa loya tu ya Allah.. Sy dala jenis kurus.. Makan pon da kurang sbb x bole nak masuk makanan apa. Biskut roti jela kdg2 paksa jugak.. Sesiapa ade tips tak atau makanan ap yang sesuai yg bole kurang kn sikit loya bile mkn? 😥

23 Balas

saya mcm awk.. saya makanje apa yg boleh telan yg tak muntah. saya byk mkn buah masa tu. lepas tu saya beli cereal mcm koko krunch ke corn flakes ke makan ngn susu. tp tu pun malam je. siang mmg tak boleh masuk susu. buah pun klu suka masam letak je janji ada makanan