Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii

Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii ...da pasang kipas da, sampai dua kipas saya pasang tetap berpeluh satu badan.. stress rsenye, saya ni ade ekzima..takboleh berpeluh ..aircond pun xbleh nnti kulit mengelupas😭😭 takthu da nak buat ape ... Ade tak yg mcm saya kat sini..ada tak cara cmne nak nak hilangkan panas ni ..ke mmng nk dekat bersalin panas mcmni#pleasehelp

30 Balas

sye bru 25 mnggu dah start pnas.. asal xselesa kuar bilik masuk bilik air..

mcm sy time anak 1st dlu..bby girl..sampai berkemban..x tahan panas..

terima kasih pada mommy² yg beri pandangan dan pengalaman 🥰

saya bru 25 weeks sis.peluh lain macam.mandi sampai byk kali

sy yg 30mggu ni Pon mlm2 pns . tido Pon peluh2 😄

minum air kelapa dgn air putih banyak sis

normal tu sis...dah nak bersalin kan

mmg mcm tu... kena pulak musim panas

mmg camtu sis .

mmg cmtu