Macam mana momies semua jaga pemakanan waktu preggy.. Terutama nya ibu ibu yg mengalami diabetes

Saya cuma dah give up nak cr menu yang sesuai... Dan bimbang akan kesihatan baby...waktu mengandung kali nie saya dah on insulin #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

makan paling byk syur2, bnda yg berkarbohidrat boleh je mkn sikit2 tapi kerap..sy pn on insulin malam shj dgn ubat pagi n petang,mkn kena control la mcm kita ni sis,redho je..hrap lpas bersalin hilang lah ye..😅