Ingin tahu

saya cucuk hucOg pada 25/8 dan bersama selama 4 hari berturut .. start 29/8 saya rasa mual xmuntah dan perut kembung ada sakit perut mcm segugut juga dan cpt laparrrr harini 1/9 mcm ada tanda kat panty tpi xde warna saya x pasti.. saya dah niat untuk check upt ketika period lewat sahaja tkut kecewa .. tpi sbb kan simpton simpton ni buat saya ragu ragu .. perlu ke saya check upt ? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Kalau nak check upt pun rasanya masih terlalu awal. Dapat negatif karang sis kecewa pulak. Sebab ikut date2 sis bagi tu baru seminggu. So better sis tunggu lagi seminggu kalau tak period baru check upt. Buat masa sekarang cuma perlu berjaga2 jangan buat kerja2 berat dan banyak berehat aje 😊

cuba la check

1y ago

Awal lagi nk check. Baru cucuk kan. Boleh jadi effect ubat. Dulu saya consume certain ubat pastu camtu lah effect nya pening muntah nk pengsan