Nak makan maggie segera

Saya craving mamee chef yang instant tu😭 baby baru 5weeks. Patut ke saya abaikan craving saya atau makan sekadar lepaskan keinginan lidah😭😭

5 Balas

saya try la makan sebab craving tapi baru Dua suap dah loya .. kadang" craving ni pun pelik juga tak semua boleh masuk hahahaha bertabahlah mummy .

5mo ago

Tu la, saya ni memang dah tak boleh nk telan bende lain. Maggie je buat saya rasa terliur.. tapi pikir tak sehat pulak😌 tak makan pun tak bagus, paksa makan muntah.

jhat jgk ko ni mna² ade nma ko ....ko kecam org.....ishishhhishhhh

kalau boleh diawal pregnancy elakkan dluu ye

5mo ago

Baik laa🥹 awal2 ni tak lalu nk tengok nasi, tengok maggie je rasa lapar

ni soalan ka cemburu

5mo ago

Soalan, tak pandai baca bagitahu.

abaikan. awal lagi tu