upt samar selepas berberapa jam positif atau negatif?

saya check mula2 naik 1line selepas berberapa jam saya tengok naik line samar sangat.. macam tue positif atau negatif ya

upt samar selepas berberapa jam positif atau negatif?
6 Balas

saya pon pernah jdi mcm ni.. lpas cek naik 1line.. tpi saya xtrus buang upt tu.. slpas beberapa jam saya tgk balik ad line samar2 muncul😅 mybe msih baru, tu yg lmbt nk detect kmunculan bby..positif rupanya..

6mo ago

ooo.. yaka sebab selepas saya buat upt tue tekak rasa loya, badan rasa letih

lama sgt tu takleh pakai la result tu.. baca packaging ada tulis kan brp minit.. puan try lain 1st urine pertama ya esok2

-ve.. ulang semula cek selepas 1 minggu. cek lepas seminit kencing sis. kalau dah lama result x valid.

kalau nk buat test, buat awal pagi and tak silap sy test x dikira kalau lebih 15 minit.

result upt selepas beberapa jam tak valid yaa. 😊

Invalid result. Test semula