Pacifier untuk baby

Saya cdg nak bg baby pacifier since dia selalu merengek untuk tidur malam. Salah ke kalau saya guna pacifier sbgai alat utk bantu baby tidur? Dan apa cara yg betul utk guna pacifier. Mohon ibu2 berpengalaman terangkan..

16 Balas

xsalah pon. dr baby mengempeng lagi awak penat. sy bagi je pacifier dkt baby. doctor sendiri yg suggest sbb baby mcm overfeed. sampai muntah susu

Saya bagi masa anak umur 1 bulan. Mmg untuk tidur je. Lepas dah lena saya akan cabut pacifier tu.

Anak saya guna puting since lahir. Dia hanya guna untuk tidur je. Waktu lain dia takmau

boleh je.. sye bg ble baby nk tdo..

taksalah

👍