Saya perlukan kata sokongan

Saya burn out . Stgh hari menangis pikir nasib.. saya tak pernah seputus asa ni.. saya tak stress sbb anak tapi lebih kpd suami.. dh banyak kali pendam n maafkan . Tapi kalini saya tak boleh fikir positif dah .. kalau tak ada istilah dosa dah kluar cari ketenangan hilangkan diri . #pleasehelp

21 Balas

saya pun kdang2x mcm tuh, tambah bila duk rumah, rasa lain mcm sikit. tapi kita kena luah dkt diorg sbb diorg jenis tak faham even benda sama jadi lagi, still tak faham. awak jgn pendam tau, risau juga,takut lepas ke anak ke apa. kalau ni nanti ajak husband keluar, me time ke, lepaskan beban ni kejap, bagi okay balik. apa pun, saya harap awak kuat . ❤ .