Saya perlukan kata sokongan

Saya burn out . Stgh hari menangis pikir nasib.. saya tak pernah seputus asa ni.. saya tak stress sbb anak tapi lebih kpd suami.. dh banyak kali pendam n maafkan . Tapi kalini saya tak boleh fikir positif dah .. kalau tak ada istilah dosa dah kluar cari ketenangan hilangkan diri . #pleasehelp

21 Balas

minta izin nk keluar cari angin. takda istilah dosa kalau diizinkan. lgpun bukan nak ke tempat maksiat. suami yg baik takkan semudahnya jatuh hukum dosa/derhaka pd isteri. seeloknya pergi kaunseling kalau tak boleh nak hadap dah. minta nasihat yg pakar