apa perbezaan gugur n bersalin ye? krnapa bersalin lebih elok dri keguguran?

saya Bru saja keguguran smlm..baby 13weeks. kenapa bersalin lebih baek dri keguguran?apa perbezaan gugur n bersalin ye? yg sye phm..cume sye xmelahirkn ank secara normal je

2 Balas

gugur ibarat buah yg belom masak tapi dah jatuh.. d korek2 lagi tapak nye nak bagi bersih.. tapi bersalin, bila mana buah tu dah cukup sempurna dah gugur sendiri.. tapak nye pn x perlu d korek d bersih kn.. ia bersih sendiri..

Cara berpantang sama mcm berpantang bersalin ke

4y ago

yep