turun darah tanpa ledir

Saya bru msuk 36 mnggu.. 21.7 8.00am turun darah, mlm sebelum tu beby saya aktif, mngeras dn sakit masa saya bjln.. saya xpasti sama ada darah yg turun trikh 21.7 tu ada lendir atau x, ank sulung.. Jd mcm tu sya trus ajk suami ke pac, dr cek bukaan dh 1cm... Tp ptg dgn hri ni drah dh xkeluar ada koko ja sikit..beby stay mngeras lagi, sakit tu dtg skli skala ja...ada x yg jd mcm saya?? Risau jgak fikir... Blh solat x klu keadaan mcm ni?

1 Balas

Kalau was was baik pegi hospital . Takut apa apa jadi dekat baby