Bila perlu scan

Saya bru 5weeks boleh ke Saya scan time nie ?? Sebab haritu saya scan Tak nampak ape ii pun

3 Balas

kalau pengalaman sy.. better scan 8 weeks keatas untuk tengok baby ... sbb biasa 8 weeks nmpk da baby.. lps scan tu bole da call klinik kesihatan tuk bukk buku pink set appointment..

1y ago

smlm sy Kene refer kew hsptl . scan byk kali tk nmpk . tp bile doc pakar yg scan bru nmpk kantung tp kecik jer . and perut sy pon kecik jer biase nye org 5 weeks da nmpk besar siked

Makesure pundi kencing penuh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Sama lah saya 5 weeks baru lepas scan, tak nampak apa pon lagi. Doc suruh dtg lg 2 minggu.

1y ago

same la . sy pon lg 2 mggu Kene pgy hsptl . sbb sy Kene jmpew doc pakar