Minggu ke berapa boleh tau gender?

Hi mommies. Minggu ke berapa selalu nya scan gender? Tak sabar😅 #16weeks

9 Balas

Week 20 da boleh tau. Tapi bergantung jugak pada baby kalau die bagi kerjasama. Kalau die malu malu memang sampai ke sudah x tau. 😂

20w keats....sy scan wktu 23w...tu pun bby xnk tnjuk...klu boy sng nmpk, klu girl susah ckit

msa tu g scan 16weeks..doc kata belom nmpak ☺️..skrang dh 22 weeks..

depend gak sis ..saya scan 20weeknn 22 week ,, baby xnk tunjuk langsung ..

depend jgk sis...ada yg setengah org dpt tau awal..mcm sy taw msa 25w...

Sy dpt tahu gender mase 15w4d.. awal dpt tahu 😆

4y ago

Yup.. baby boy sng nmpk.. tgh2 scan terus dye tunjuk 😂

20 ke atas. dtail scan 24 ke atas

20 keatas