Mmy czer pregnant lagi !

Saya bersalin czer 15/2/22 ,Anak 1st baru 1 Tahun 3 bulan Sy Dah Pregnant Lagi .Boleh Share Pendapat Tak Siapa Yg Pernah Alami ?Risiko ke ?Next Bersalin Nnti Kene Czer Jugak Ke Atau Bole Cuba Normal ?Share2 Lahh #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

6 Balas

Rasanya utk czer, pregnncy 1st & 2nd jarak bwh 18 bulan , yg 2nd pun akan czer jgk..diorg benarkan vbac slps 2@3 tahun..rasanya lah..sbb taknak risiko rahim pecah..

11mo ago

terima kasih sis sbb respon. sbb sy tgh risau kot xblh nk normal..last time 12 jam dkt LR tahan contraction, head o&g check jalan, xde progress..so kne naik bilik OT.