Luka bersalin

Saya bersalin 2/4 hari tu...dh 27 hari berpantang tpi luka masih x elok lg... koyak smpai bontot mmg lambat nk baik ke?

2 Balas

cuba pakai nonagoruy...atau rendam dgn salt water atau product putik telaga dara jrm. I dgr blh membantu. Mkn ikan haruan yg dimasak fresh. 2 minggu ke 6 bulan utk pulih kdg

banyakkan ambil vitamin C seperti buah oren..mcm saya,saya juga amalkan pati ikan haruan dan cucian herba untuk memulihkan luka dengan cepat..