Makanan pantang

Saya berpantang rumah mak tapi takde selera dah nak makan sbb hari2 lauk yg sama which is ikan bakar dengan sayur air je. Saya bersyukur n hargai sangat apa yg dia buat sbb dia pun kena masak untuk lauk org lain dalam rumah ni tapi mmg tekak boleh makan sikit je. Nasib baik susu badan banyak. Berpantang mmg boleh makan macam tu jeke? Saya kalau boleh masuk dapur dah lama Saya masak tp mak tak bagi.

11 Balas

sabar je la sis, cuba la mtk husband blikan mknn lain sorok2 sikit,