Ayam goreng boleh makan ke semasa berpantang

Saya berpantang dengan mertua.dia tak masakkan lauk pantang..masak masakan biasa je.dia asik marah bila saya tak makan lauk yg dia da gorengkan.boleh ke makan ayam goreng n ikan goreng semasa pantang..

11 Balas

tengok orang juga sis.saya tak boleh makan ayam time pantang.gatal kat tempat jahitan bawah tu.hah jenuh la menggaru tak boleh.rendam dgn air suam baru lega.klau nk jaga pantang jaga la betul2..kalau da gatal or bernanah susah pulak nk jaga tempat luka jahit tu..