Berpantang

Saya berpantang dah masuk hari ke 35 dan demam batuk selsema. Bahaya untuk baby tak? And adakah normal?

2 Balas

Sis pakai mask ye. Saya pun tengah berpantang lagi seminggu nak habis. Masa saya batuk & selsema saya pakai mask menyusu baby. Senang cerita pakai jelah mask kalau dekat dengan baby. Jangan cium baby walaupun geram 😅 alhamdulillah baby saya okay tak berjangkit

kena jaga diri , pakai mask ke atau bila batuk, batuk kot lain, kerap basuh tangan tambah tiap kali batuk atau nak pegang baby, sbb antibodi baby pun tak kuat sgt.