Saya dah 14 minggu tak buka buku lagi

Saya belum buka buku lagi..tunggu suami dpt cuti yele kan baru lepas raya kan..dah le saya mengandung lagi nie anak kedua saya baru 1tahun 10bulan..dktr dengan misi marah tak...saya nak g sorang xad sape boleh jaga anak saya yg kedua nie terpaksa kena tggu suami dpt cuti psal org tmpt kj dia le lme sgt cuti raya...

1 Balas

Buat appointment la dulu puan. Di KK tempat saya klinik mesra kanak2. Awak bgtau je ada anak setahun, takde orang nak jaga. Ada nurse blh jagakan.. Call je KK tanya bgtau situasi awak tu. Yg kita risau jika awak tergolong ibu hamil berisiko yg perlukan pantauan awal. Mudah semuanya baik belaka tanpa mudarat.

1y ago

Buat di swasta ye, ha, boleh la nak set appointment. Di KK belum tentu dpt turn. Ikut pada KK kawasan.