prgnant boleh makan panadol ke?

saya baru tahu saya prgnant hari ni, saya demam dh 5hari, 2hari lepas saya mkn 2x panadol (dlm 4biji la)mkn panadol pastu mnum air 100plus,bahaya tak ye untuk kandungn? ikut kn kandung sy skrg 7weeks, 1mggu yg lepas saya ada test upt tapi negatif,hari test postif,tu yg tak sangka demam sebab prgnant..

7 Balas

Inshaallah xde apa2. Sy tau sy pregnant mlm slps bt test, lewat period 5 hari…test alhamdulillah positif. Sblm test tu dinner sy minum air mountain dew, ptg tu siap pegi joging…bila tau mlm tu test pregnant risau sgt2…pegi klinik check memg positif n pregnant n bt ultrasound semua ok..skrg dah nak msk 12 mggu..moga yg baik2 jer semua utk kita…