fever

Salam maghrib .. nk tnya mommy2 klo demam masa dlm pntang n fully bf.. mkn panadol ke x? sbb kawan sy nurse dia ckp bf xleh mkn panadol nt susu kurang.. masa sy awal pntang aritu 2papan jugak mkn panadol.. but Alhamdulillah susu byk. bby 1bulan 5hari now 4.2kg.

1 Balas

Serius xleh mkn panadol? Habis sy dpt dr hospital sebeban panadol ms bersalin hri tu 😂. Alhamdulillah susu ok xpenah kurang. Baby dh 8bulan pun. Fully bf

5y ago

kan.. nurse mmg keja dia bg ubat. tp dia xmkn. tp kalo demam skit2 mmg kita xnk mkn kn.. tp utk elak dr dapat demam, baik mkn. tp kalo da demam mmg nk kena makan sbb nk cepat baik kan. pelik gk. sy g mn2 kalo sakit demam panadol la yg dapat. kalo nurse da tahu panadol effect kalo bf.. knp bg pd ibu bf?