demam campak

saya baru sihat dari demam campak dan kulit badan saya mengelupas teruk. adakah bahaya baby saya minum susu badan buat masa sekarang walaupun susu yg dipam?

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sblm ni puan ada berjmpe doktor x? tuk menerima rawatan bg demam cmpak?? doc ada bgtw pape tak jika mommy demam cmpak ada effect atau x pd bby??jika puan ada jmpe doc..biasa doc akn bgtw mcmne...emm.. mg d pmudahkan segalanya..aamiin #tapxbisou