4weeks pregnancy berpuasa

Saya baru sebulan pregnant, letih sangat puasa rasa takde tenaga. Gigil² tangan tak boleh buat apa. Bagitahu suami pon dia suruh minum air nabeez dan cakap org lain puasa 20jam makan itu je. Geram rasaa .. macam tak faham kita ni mengandung.

1 Balas

berbuka je awak kalau dah sampai menggigil. nak ada anak bukan senang. kalau jadi apa2, kita jugak yg tanggung sakit. tetap dapat pahala sebab kita berusaha menjaga nyawa baby kita.

1y ago

takpe. kan mmg dah ada rukhsah utk ibu mengandung. puasa boleh ganti. nyawa hilang tiada ganti.