jarak kehamilan kurang 2 tahun

Saya baru sahaja melahirkan pada bulan 05/2019. Harini saya cek double line. Dh guna perancang kehamilan tp xberkesan. Perasaan hamil kali pertama & kedua ni sgt berbeza sbb no 2 ni xdrancang. Saya binggung. Tkt nanti ken bebel dgn nurse

1 Balas

Nurse bebel sbb fikirkn kesihatan ibu je sebenarnya tapi dah rezeki hamil semula mmg tk boleh nk buat apa. Puan tutup mata tulikan telinga je la apa yg dibebel tu. Semoga urusan puan dipermudahkan